Zumaia (Gipuzkoa)

'Canarias' ontziarekin topo egin zutenekoa

'Canarias' ontziarekin topo egin zutenekoa <p>Martxoaren 4an, <em>Galdames</em> Baionatik irten zen. Bat-batean, <em>Canarias</em> gerrako itsasontzia jarri zitzaien parean. Beste itsasontzi aleman bat zuen atzean, armaz kargatuta, Pasaian utzi eta Bilbon ofentsiba emateko. Baina <em>Bilbao Bou&nbsp;</em>ontziko komandanteak Bermeora eramatea lortu zuen. Beraiek Bilbora joan ziren.</p>

Tamaina:

Martxoaren 4an, Galdames Baionatik irten zen. Bat-batean, Canarias gerrako itsasontzia jarri zitzaien parean. Beste itsasontzi aleman bat zuen atzean, armaz kargatuta, Pasaian utzi eta Bilbon ofentsiba emateko. Baina Bilbao Bou ontziko komandanteak Bermeora eramatea lortu zuen. Beraiek Bilbora joan ziren.