Zeanuri (Bizkaia)

"Araban bagare", Gontzal Mendibilek 'a cappella' Bittorren omenez

"Araban bagare", Gontzal Mendibilek 'a cappella' Bittorren omenez <p>'A cappella', Bittorren omenez<br /><br />ARABAN BAGARE<br /><br />Araban bagare, Gipuzkun bagera<br />Ziberun bagire ta Bizkaian bagara (bis),<br />baita ere Lapurdi eta Nafarra.<br />Guztiok gara euskaldun<br />guztiok anaiak gara<br />nahiz eta hitz ezberdinez<br />bat bera dugu hizkera (bis).<br /><br />Herri bat dugu osatzen<br />eta gure zabarkeriz <br />eztaigun utzi hondatzen.<br />Bagare, bagera, <br />bagire, bagara,<br />euskera azkartzeko<br />oraintxe dugu aukera.<br />Bagare, bagera,<br />bagire, bagara,<br />Euskadi askatzeko<br />oraintxe dugu aukera.<br />Bagare, bagera,<br />bagire, bagara,<br />euskera azkartzeko<br />oraintxe dugu aukera.</p>

'A cappella', Bittorren omenez

ARABAN BAGARE