'Pernando amezketarra'ren bertsoa I

'Pernando amezketarra'ren bertsoa I <p><em>Pernando amezketarra</em>ren bertsoak, txartel bila joan zenean. Araotzen morroi egon zenean irakurri zuen.</p>

Tamaina:

Pernando amezketarraren bertsoak, txartel bila joan zenean. Araotzen morroi egon zenean irakurri zuen.

- "Esango al didazu instante batian, nik liburutik txartela atara bitartian, nola sinisten dezun zuk zere artian, hiru persona daudela jangoiko batian." Eta Fernando bersolaixa izan, eta Fernandok erantzun otsala, nik irakurritta xakuat Araotzen kriau eon nitzuan. Hamalau-hamabost bat urte ixa eukiko nittuan. Nere prima bat zuan e... Mantzena.

Egilea(k): Ane Leturia