Legazpi (Gipuzkoa)

Etxejabea, administraria eta errenta

Etxejabea, administraria eta errenta <p>Etxejabeari, Sotamayor dukeari, buruzko kontuak. Uda partean joaten ziren O&ntilde;atira etxejabearen administrariari errenta ordaintzera. Errentaz gain, urtean zazpi egunean aritu behar izaten zuten haren lurretan basolanean: zuhaitzak sartzen, basoak garbitzen... Udana eta O&ntilde;ati aldeko lurrak dukearenak ziren.</p>

Tamaina:

Etxejabeari, Sotamayor dukeari, buruzko kontuak. Uda partean joaten ziren Oñatira etxejabearen administrariari errenta ordaintzera. Errentaz gain, urtean zazpi egunean aritu behar izaten zuten haren lurretan basolanean: zuhaitzak sartzen, basoak garbitzen... Udana eta Oñati aldeko lurrak dukearenak ziren.