Elgoibarko ikastolaren sorrera

Elgoibarko ikastolaren sorrera <p>10 urtetik 14 urtera bitarteko ikasleei irakatsi zieten euskara 10 urtez, falangeko lokal batean. Ikasleekin mendira ere joaten ziren. Azkenean lokal bat erosi zuten, eta hor jaio zen Elgoibarko ikastola. Hasieran andere&ntilde;o bat bakarrik zegoen. Felixek orduan ekin zion euskaraz alfabetatzeari.</p>

Tamaina:

10 urtetik 14 urtera bitarteko ikasleei irakatsi zieten euskara 10 urtez, falangeko lokal batean. Ikasleekin mendira ere joaten ziren. Azkenean lokal bat erosi zuten, eta hor jaio zen Elgoibarko ikastola. Hasieran andereño bat bakarrik zegoen. Felixek orduan ekin zion euskaraz alfabetatzeari.